Fudbal

"Orlovi" u Razgradu: Krstajić im dao ulogu favorita, Piksi prihvatio i najavio pobedu

Komentari

Autor: Euronews

20/06/2023

-

09:41

"Orlovi" u Razgradu: Krstajić im dao ulogu favorita, Piksi prihvatio i najavio pobedu
"Orlovi" u Razgradu: Krstajić im dao ulogu favorita, Piksi prihvatio i najavio pobedu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno zauzima prvo mesto na tabeli grupe G kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a želja "olrova" je da na tom mestu ostanu i nakon duela 4. kola protiv selekcije Bugarske (20.45, TV Arena 2 Premium).

Njihov nekadašnji selektor, a sadašnji strateg Bugarske, Mladen Karstajić ulogu favorita je prepustio ekipi Dragana Stojkovića, što je on prihvatio i uverava da će njegovi igrači uraditi sve da trijumfuju na stadionu Ludogoreca.

Istina, uoči ovog okupljanja Piksi je imao određenih problema sa povređenim igračima, sa ekipom nisu najbolji srelac Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Luka Jović, ali svi oni koji su otputovali u Razgrad su zdravi.

"U dobrom smo raspoloženju došli u Razgrad, drago mi je što smo ovde, na novom lepom stadionu, lepom gradu. Kadrovske probleme nemamo, svi igrači su na dispoziciji. Igraće ti za koje smatram da mogu da igraju. Nema potcenjivanja nikakvog, što se tiče Bugarske. Naprotiv, imam respekt prema toj ekipi, ona je vrlo mlada, željna da se dokazuje i mi moramo da budemo obazrivi. Sa punim respektom ćemo se ponašati", istakao je selektor Srbije i dodoa:

"Pre nego što su krenule kvalifikacije rekli smo da će svaka utakmica za nas biti finale. Utakmica sa Bugarskom je finale broj tri, prva dva smo rešili u svoju korist. Želimo da nastavimo u tom ritmu, na terenu će se videti šta su prednosti, a šta mane. Mi okušavamo da naš stil bude taj koji je dominantan i koji će nam doneti prednost".

Komentari (0)

Sport