Fudbal

Al Hilal uz Sergeja želi Aleksandra Mitrovića i Bernarda Silvu!

Komentari

Autor: Euronews

11/07/2023

-

11:06

Al Hilal uz Sergeja želi Aleksandra Mitrovića i Bernarda Silvu!
Al Hilal uz Sergeja želi Aleksandra Mitrovića i Bernarda Silvu! - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Al Hilal iz Saudijske Arabije prema pisanju medija želi posle Sergeja Milinkovića Savića da dovede Bernarda Silvu iz Mančester sitija i Aleksandra Mitrovića iz Fulama.

Svetsko tržište igrača nikad nije imalo ovakav tok od kada je Saudijska Arabija odlučila da uloži nekoliko milijardi evra i pokuša posle Kristijana Ronalda da dovede najbolje igrače današnjice.

Neki su im poput Lionela Mesija zahvalili na milionima, mnogi su poput Karima Benzeme, pa i Sergeja Milinkovića Savića odlučili da novac stave pre sportskih izazova. Zato i ne čudi vest da Al Hilal, koji je juče postigao dogovor sa Lacijom oko obeštećenja (50 miliona evra) i Sergejom (20 miliona evra po sezoni), želi da dovede Bernarda Silvu iz Mančester sitija, kao i Aleksandra Mitrovića iz Fulama. 

Kad je Mitrović u pitanju za sada je sve u sferi raspitivanja, ali zato su poznate sve cifre za Portugalca. Naime, Al Hila želi da plati Mančester sitiju 70 miliona evra obeštećnje i nudi igraču trogodišnji ugovor vredan 150 miliona evra! 

 

 

Za sada je Al Hila, uspeo da dovede Portugalca Rubena Nevesa i štopera Čelsija Kalida Kulibalija. Italijani bruje da je transfer Sergeja Milinkovića Savića pred realizacijom, ali kada je Bernardo Silva u pitanju teško da će ga privući čak i ovakvom multimilionskom ponudom. Igrač želi da bude bliže Portugaliji, zato je i dve godine pre isteka ugovora poželeo da ode u PSŽ ili Barselonu.

Mitrović je glavna napadačka poluga Fulama, u najboljim je godinama i pitanje je koja bi to suma novca mogla da ga privuče. Sve ima svoju cenu, ekipe iz Saudijske Arabije za sada nude ono što malo ko može na planeti.

Komentari (0)

Sport