Fudbal

Luis Enrike traži "devetku": PSŽ zvao Juventus za Vlahovića

Komentari

Autor: Euronews

12/07/2023

-

09:39

Luis Enrike traži "devetku": PSŽ zvao Juventus za Vlahovića
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/(Marco Alpozzi/LaPresse via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Dušan Vlahović dobio je ovacije navijača prvog radnog dana u novoj sezoni, ali njima se neće ispuniti i želja da Srbina i naredne sezone gledaju u dresu Juventusa. Prema tvrdnjama italijanskih medija, "Stara dama" nema novca da bez igranja u Ligi šampiona servisira skup tim, pa je počela da prodaje Vlahovića i Federika Kjezu.

Kada je Vlahović u pitanju ostala su tri kluba na vrhu liste koja su i ranije pokazivala interesovanje: Čelsi, Bajern i PSŽ. Poznati novinar Fabrisio Romano ističe da je PSŽ juče zvao upravu Juventusa da se raspita za konačnu cenu srpskog reprezentativca. Novi trener Luis Enrike dobio je već kvintet novajlija u timu, ali mu treba "devetka". U ovom času, dok se ne zna hoće li Kilijan Mbape otići ili ne, PSŽ ne želi da plati više od 60 miliona evra plus bonusi za top napadača. Osimen i Kolo Muani, kao prve želje su daleko preko 100 miliona, u ovu sumu može da se uklopi možda samo Vlahović.

 

 

Sa druge strane, "Gazeta" ističe da su vodeći ljudi Juventusa otputovali u London na sastanak sa Čelsijem koji ima želju da kupi najskuplji paket kluba iz Torina: Vlahovića i Federika Kjezu. Za to se nudi, kako nagađaju, 120 miliona evra plus bonusi, ali za sada nema potvrde o tome koliko nude Englezi.

Bajern je rešio da plati 100 miliona evra za Harija Kejna, ali ako se nešto u tom pogledu izjalovi, onda je druga adresa Torino. I Dušan Vlahović.

Komentari (0)

Sport