Fudbal

Fenerbahče nemoćan pred raspoloženim crveno-belima: Zvezda osvojila PARI Premijer kup

Komentari

Autor: Euronews

12/07/2023

-

20:32

Fenerbahče nemoćan pred raspoloženim crveno-belima: Zvezda osvojila PARI Premijer kup
FK Crvena zvezda - Copyright facebook/FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Sezona koja je pred nama obećava kada je u pitanju Crvena zvezda. Izabranici Baraka Bahara pokazali su na pripremama u Rusiji da mogu ne samo da se nadmeću sa dobrim ekipama, nego i da ih pobeđuju.

Crveno-beli slavili su i protiv Fenerbahčea 3:1 (2:0) i tako osvojili PARI Premijer kup i pokupili ček od 50.000 evra.

Utakmica je počela zaista spektakularno. Zvezda je posle samo 21 sekunde povela i to nakon sjajne akcije u kojoj je Žan Filip Kraso po ko zna koji put pokazao kvalitet i uposlio Pitera Olajinku, a novi napadač ekipe iz Ljutice Bogdana je levom nogom zatresao mrežu rivala.

Posle toga igralo se u zaista visokom ritmu, bilo je uživanje gledati ove timove, a tačku na prvo poluvreme stavio je Mirko Ivanić, koji je potvrdio gol Olajinke, budući da je Nigerijac prethodno nadvisio defanzivce Fenera u skoku.

Drugo poluvreme bilo je ispresecano brojnim izmenama koje su pravili treneri, a to je turski tim uspeo da iskoristi i u 79. minutu preko Žoaa Pedra smanjio na 2:1.

Ipak, nadu Fenerbahčea ugasio je Vladimir Lučić svega 180 sekundi kada ga je pobegao odbrani, a to je perfektno uočio Lazar Nikolić i proigrao, a ovaj rutinski postavio konačan rezultat.

Komentari (0)

Sport