Fudbal

Sport ekspres tvrdi: Spartak ponudio Zvezdi osam miliona evra za Erakovića

Komentari

Autor: Euronews

15/07/2023

-

19:15

Sport ekspres tvrdi: Spartak ponudio Zvezdi osam miliona evra za Erakovića
Strahinja Eraković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Strahinja Eraković je Zvezdin kapitalac na transfer tržištu i to u Ljutice Bogdana nikad nisu krili, a prema navodima "Sport Ekspresa", moskovski Spartak je dostavio ponudu crveno-belima od osam miliona evra za reprezentativnog štopera.

Zamenik glavnog urednika eminentnog lista Maksim Alanazarov, inače veoma upućen u fudbalske prilike Rusije, posebno moskovskih klubova, obelodanio je vest o ponudi Spartaka za Strahinju Erakovića uz pomenutu cenu. Neke dodatne detalje, sem onih o dužini ugovora Erakovića na "Marakani" (2026.) i statistiku iz minule sezone nije obelodanjivao.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je još na okupljanju ekipe za novu sezonu jasno naglasio da klub ima ponude za Erakovića, ali da u klubu nije još donešen koncenzus oko njegove prodaje. Erakoviću cena svakako neće opadati jer ga očekuje Liga šampiona, a ponuda Spartaka nije takva da bi crveno-beli odmah rekli "da". Projektovali su bar 10 miliona evra fiksno uz bonuse i postotke.

 

 

Pre nekoliko dana ruski mediji su pominjali interesovanje Zenita i Krasnodara za mladog štopera, pa ostaje da se vidi kako će reagovati uprava crveno-belih. Ipak je Eraković veoma važan šraf u timu Beraka Bahar, što se potvrdilo na PARI Premijer kupu u Sankt Peterburgu gde je Crvena zvezda osvojila pehar sa tir pobede nad Zenitom (2:1), Nafčijem (4:0) i Fenerbahčeom (3:1).

Komentari (0)

Sport