Fudbal

Sad i zvanično: Mesi obukao "desetku" Intera iz Majamija

Komentari

Autor: Euronews

15/07/2023

-

20:47

Sad i zvanično: Mesi obukao "desetku" Intera iz Majamija
Sad i zvanično: Mesi obukao "desetku" Intera iz Majamija - Copyright Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

veličina teksta

Aa Aa

Lionel Mesi je pre nekoliko dana stigao sa porodicom u Majami, prošao je medicinske testove i danas je zvanično zadužio "desetku" Intera, člana MLS lige.

Svaki Mesijev pokret se sa velikom pažnjom prati u Americi, paparaci ga prate u stopu, a danas je usnimljen na stadionu novog kluba. Inter je večeras objavio i zvaničnu dobrodošlicu Argentincu koji će nositi svoju "desetku", a za sutra je zakazana promocija koju će ispratiti nekoliko desetina hiljada navijača.

 

 

"Mesimanija" na Floridi traje mesec dana, Mesi će prema informacijama zarađivati 45 do 55 miliona dolara po sezoni, a potpisao je ugovor do juna 2026. godine. Naredne nedelje očekuje se i debi Mesija protiv Kruz Azila (22. jul) i svi se nadaju da će o, ali i Serhio Buskets i Đordi Alba pokrenuti klub sa poslednjeg mesta Istočne konferencije.

Inter je u 21 meču ostvario samo pet pobeda i tri remija, i svi očekuju da će novi trener Tata Martino i zvanično najbolji igrač planete uspeti da u prostalih 16 mečeva "regularnog dela" MLS lige uvedu klub u plej-of.

Komentari (0)

Sport