Fudbal

Mitrovića jedva ubedili da se priključi pripremama Fulama: Srpski napadač želi transfer u Al Hilal

Komentari

Autor: Euronews

19/07/2023

-

22:45

Mitrovića jedva ubedili da se priključi pripremama Fulama: Srpski napadač želi transfer u Al Hilal
Mitrović - Copyright Tanjug/(John Walton/PA via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović, je "teška srca" pristao da se priključi pripremama Fulama, uprkos tome što je svima jasno stavio do znanja da želi da napusti klub, prenose britanski mediji.

Naime, poznato je da su klubovi iz Saudijske Arabaije ovog leta "osvojili" transfer pijacu, a jedan od njih je "zagrizao" i za najboljeg strelca "Kotidžersa". U pitanju je Al Hilal, koji je u svoje redove već doveo Rubena Neveša i Kaludua Kulibaji, ali je Mitrović još uvek samo želja.

Uprkos tome što je sam napadač dogovorio sve uslove sa Al Hilalom i što je izrazio želju da nakon šest godina napusti klub iz zapadnog Londona, Fulam je već nekoliko puta podizao cenu koju je saudijski klub nudio.

Kako prenosi britanski "Skaj sports", Mitrović je ljudima iz svog okruženja rekao da više ne namerava da nastupa za Fulam, pogotovo nakon što je klub za njega odredio cenu od čak 52 miliona funti.

Ipak, na nagovor svog agenta, Pinija Zahavija, srpski napadač se priključio ekipi na turneji u SAD, ali je jasno da nikome nije u interesu da ima nezadovoljnog igrača u timu.

Komentari (0)

Sport