Fudbal

Mesi se fantastičnim golom predstavio navijačima i doneo trijumf Majamiju

Komentari

Autor: Euronews

22/07/2023

-

08:11

Mesi se fantastičnim golom predstavio navijačima i doneo trijumf Majamiju
Tanjug/(AP Photo/Lynne Sladky) - Copyright Tanjug/(AP Photo/Lynne Sladky)

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji fudbaler sveta, Lionel Mesi, je u noći između petka i subote upisao svoj debi za Inter Majami, upotpunio ga je prelepim golom za pobedu u četvrtom minutu nadoknade.

Ekipa sa Floride je na startu KONKAKAF Liga kupa slavila nad meksičkim Kruz Azulom 2:1 (1:0) i tako prekinuo seriju od šest vezanih utakmica bez pobede.

Mesi nije bio u startnoj postavi s obzirom na to da je odradio samo jedan trening sa ekipom, već je kao i Serhio Buskec u igru ušao u 54. minutu. Međutim, čak i tako "nespreman" Argentinac je uspeo da izvede majstoriju, istu onakvu na kakve nas je navikavao svih ovih godina.

Činilo se da će se utakmica završiti bez pobednika, ali onda je Mesi oboren na nekih 25 metara od protivničkog gola. Leo je odmah uzeo loptu da izvede slobodan udarac, pri čemu je na maestralan način savladao protivničkog golmana za trijumf svog tima.

Mnogo velikih svetskih imena je uživo sa stadiona gledalo prvu Mesijevu utakmicu u dresu novog kluba, te su pored vlasnika Intera, Dejvida Bekama, na tribinama bili i Lebron Džejms i Serena Vilijams.

Komentari (0)

Sport