Fudbal

Al Hilal šalje treću ponudu za Mitrovića, dogovoren i transfer Malkom

Komentari

Autor: Euronews

25/07/2023

-

12:21

Al Hilal šalje treću ponudu za Mitrovića, dogovoren i transfer Malkom
Mitrović - Copyright Tanjug/(John Walton/PA via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Fulam i Aleksandar Mitrović su trenutno kao "rogovi u vreći". Engleski klub je odbio dve ponude Al Hilala, a srpski golgeter želi po svaku cenu da se pridruži Sergeju Milinkoviću Saviću. 

Menadžer Marko Silva je javnosti objasnio da "Mitrogol" trenira individualno, da želi da ode u Al Hilal i da "klub ponekad mora da poštuje i želju igrača". Vlasnici iz Saudijske Arabije ne odustaju, prema nekim informacijama šalju treću ponudu od 50 miliona evra i nadaju se da će je Fulam prihvatiti kako bi zaokružili igrački kadar za sezonu. Mitrović čeka rasplet, saigrač Saša Lukić ga je u šali preporučio sekektoru košarkaša Svetislavu Pešiću.

Fulam će po svemu sudeći taj predlog i prihvatiti jer je već angažovao novog napadača Raula Himeneza za samo 5,5 miliona funti, a sigurno će ostatak novca od Mitrovića uložiti u pojačanja jer su na korak da otkupe levog bek Kalvina Basija iz Ajaksa.

 

 

Al Hilal je ponudio milijardu evra za Kilijana Mbapea, ali od tog posla verovatno neće biti ništa jer Francuz želi da igra u Realu, koji bi narednih dana trebalo da i zvanično uđe u pregovore sa PSŽ. 

U međuvremenu, klub iz Saudijske Arabije postigao je sporazum sa Zenitom oko otkupa krilnog igrača Malkoma za 60 miliona evra u paketu. Ako dođe i Mitrović, Al Hilal će imati zaista kvalitetne strance jer su ekipu pojačali Kalid Kulibali, Ruben Neveš i Sergej Milinković Savić.

Komentari (0)

Sport