Fudbal

Aleksandar Mitrović možda, ipak, ode u Al Hilal

Komentari

Autor: Euronews

06/08/2023

-

15:06

Aleksandar Mitrović možda, ipak, ode u Al Hilal
Aleksandar Mitrović možda, ipak, ode u Al Hilal - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Mitrović je i dalje igrač Fulama, ali nad njegovom sudbinom u klubu iz Londona još visi pitanje da li će do kraja leta ipak završiti u Al Hilalu. Snimak sa aerodroma Hitrou u engleskoj prestonici oživeo je spekulacije na tu temu, jer je špic premijerligaša navodno viđen na letu za Saudijsku Arabiju. 

I to posle prijateljske utakmice sa Hofenhajmom, u kojoj je izviždan od strane dela navijača Fulama, inače godinama "zaljubljenih" u njegovu posvećenost klubu i poznatu požrtvovavnost, a sada razočaranih zbog Mitrove odlučnosti da u tekućem prelaznom roku napusti klub kojem je toliko dao. 

Za sada nema ni potvrda ni demantija, kako od strane centarfora reprezentacije Srbije tako od Fulama i Al Hilala, pa ostaje da se vidi da li je pomenuti snimak pucanj u prazno ili korak bliže eventualnom priključivanju Mitrovića kolegi iz državnog tima Sergeju Milinkoviću Saviću. 

Ono što je sigurno jeste da Saudijci zaista intezivno traže pojačanje u napadu, a za najboljeg strelca u istoriji naše selekcije bili su spremni ili su to još uvek da plate između 40 i 50 miliona evra obeštećenja. 

Komentari (0)

Sport