Fudbal

Zvezda zainteresavana da dovede Luku Jovića: Bio bi veliko pojačanje za Ligu šampiona

Komentari

Autor: Euronews

07/08/2023

-

09:31

Zvezda zainteresavana da dovede Luku Jovića: Bio bi veliko pojačanje za Ligu šampiona
Zvezda zainteresavana da dovede Luku Jovića: Bio bi veliko pojačanje za Ligu šampiona - Copyright Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

veličina teksta

Aa Aa

Srpski rerpezentativac i aktuelni fudbaler Fiorentine, Luka Jović mogao bi da se vrati u Crvenu zvezdu i bude prava transfer bomba crveno-belih pred početak grupne faze Lige šampiona.

Ovu vest prenose brojni svetski mediji, a prvi ju je plasirao poznati italijanski novinar, Nikola Skira i odmah zagolicao maštu navijača najboljeg srpskog tima.

"Luka Jović bi mogao da napusti Fiorentinu, a za njega se raspitivala Crvena zvezda", napisao je Italijan.

Jović je ponikao u Crvenoj zvezdi za koju nastupao do 2016. godine kada se preselio u Benfiku, a aodatle u Ajntraht, gde je i pružao najbolje partije u karijeri.

Dobre igre u nemačkom klubu su mu otvorila vrata Real Madrida u koji je prešao za 60 miliona evra, ali, bez obzira što je sa Madriđanima formalno osvojio Ligu šampiona, nije mnogo igrao u redovima španskog kluba, pa je najpre otišao na pozajmicu u Ajntraht, a potom i potpisao za Fiorentinu.

Sa italijanskim klubom je minule sezone igrao u finalu Lige konferencija, gde je čak postigao gol, ali je poništen zbog minimalnog ofsajda, a trofej su kasnije osvojili igrači Vest Hema, dok je Jović na tom meču polomio nos.

Reprezentativac Srbije se trenutno nalazi na pripremama italijanskog tima za nastuajuću s zonu, koja na Apeninima počinje 19. avgusta, uz direktne prenose na TV Arena sport, a Jović je na prijeteljkom susretu protiv Nice bio strelac.

Komentari (0)

Sport