Fudbal

Duljaj u Azerbejdžan poveo 24 igrača: Crno-beli krenuli na meč protiv Sabaha

Komentari

Autor: Euronews

09/08/2023

-

09:41

Duljaj u Azerbejdžan poveo 24 igrača: Crno-beli krenuli na meč protiv Sabaha
Duljaj u Azerbejdžan poveo 24 igrača: Crno-beli krenuli na meč protiv Sabaha - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Ekspedicija Partizana otputovala je u Azerbejdžan, gde ih u sredu od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) očekuje utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sabah.

Trener Igor Duljaj je na put poveo 24 igrača, među kojima se nalaze i trojica golmana, a crno-beli ovaj susret dočekuju u dobrom raspoloženju nakon trijumfa nad Vojvodinom (2:0) u 2. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Na aerodromu "Nikola Tesla", zajedno sa fudbalerima i delegacijom tima iz Humske se našao i nekadašnji trener ovog kluba Miroslav Đukić koji se srdačno pozdravio sa članovima crno-bele ekspedicije.

Crno-beli će danas u vreme odigravanja utakmice odraditi poslednji trening pred meč protiv ekipe koja je do dvomeča protiv Partizana stigla zahvaljujući dve pobede nad ekipom RFS-a iz Rige, a pola sata pre toga trener Igor Duljaj će održati konferenciju za medije.

Revanš meč na programu je za nedelju dana u Beogradu, a ekipa koja pobedi u plej-ofu za ulazak u grupnu fazi će odmeriti snage protiv boljeg iz dvomeča FCSB - Nortsjeland.

Komentari (0)

Sport