Fudbal

Saga je gotova: Hari Kejn predstavljen kao novi fudbaler Bajerna

Komentari

Autor: Euronews

12/08/2023

-

10:36

Saga je gotova: Hari Kejn predstavljen kao novi fudbaler Bajerna
Saga je gotova: Hari Kejn predstavljen kao novi fudbaler Bajerna - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije i dosadašnji napadač Totenhema, Hari Kejn i zvanično je postao novi fudbaler minhenskog Bajerna.

Ovu vest objavio je i klub iz Bavarske, dok je sam fudbaler na svom Tviter nalogu odlučio da se oprosti od navijača engleske ekipe.

"Dragi navijači Totenhema, želeo sam da budem prvi koji će vam ovo reći. Danas odlazim iz kluba. Ovde sam proveo sjajno vreme, 12 godina sam bio u klubu i želim svima da se zahvalim na sjajnom odnosu koji smo imali. Hvala i svim menadžerima i saigračima sa kojima sam sariđivao i svim osobama zaposlenim u klubu. Moja porodica i ja smo vam večno zahvani za svu podršku koju smo imali tokom mog boravka u Londonu", rekao je Kejn, a zatim dodao:

 

 

"Želim da se pozdravim sa vama i da vam kažem da ću biti navijač Totenhema zauvek. Nadam se da će ovaj klub biti još bolji u budućnosti. Ovo nije oproštaj, jer nikada ne znamo šta će biti u budućnosti, već samo pozdrav. Vidimo se uskoro".

Pored direktnog obraćanja navijačima engleskog kluba, Hari Kejn je za nemačke medije izjavio da je srećan što je saga oko njegovog prelaska u Bajern konačno gotova.

"Srećan sam što sam postao deo Bajerna, jednog od najboljih klubova na svetu. Uvek sam govorio da želim da se oprobam protiv najboljih i u najjačoj konkurenciji pokažem koliko mogu i sada mi se pružila ta prilika", rekao je Kejn.

Podsećanja radi, engleski klub je nakon dugih pregovora odlučio da proda najboljeg igrača za 100 miliona evra plus potencijalne bonuse od još 10 miliona.

Komentari (0)

Sport