Fudbal

Veliki haos u Brazilu: Igrači Boke se tukli sa policijom

Komentari

Autor: Euronews

21/07/2021

-

12:22

Veliki haos u Brazilu: Igrači Boke se tukli sa policijom
Veliki haos u Brazilu: Igrači Boke se tukli sa policijom - Copyright Tanjug/ AP Photo/Bruna Prado

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Boke juniors eliminisani su iz Kopa Libertadores od brazilske ekipe Atletiko Mineiro, a meč su obeležili veliki incidenti u kojima je čak došlo do tuče policije i fudbalera argentinske ekipe.

Prvotimci tima iz Buenos Arijesa su uvereni da su oštećeni u revanš susretu koji je završen rezultatom 0:0, i u kojem su poraženi posle izvođenja jedanaesteraca (1:3). Bokini fudbaleri su pokušali da uđu u svlačionicu rivala, posle čega je intervenisala policija i došlo je do velike tuče.

Iz svlačionice argentiskog tima su na policiju nbacali invertar koji im je došao pod ruku, a policija je odgovorila pokušajima da u svlačionicu ubaci suzavac, ali na sreću, kako javljaju svetskimediji, niko nije povređen.

"Svako ko je gledao utakmicu mogao je da vdi koliko su sudije uticale na konačan ishod meča. Postigli smo regularan gol i zaslužili da dobijemo i prvi meč. Ovo boli, osećamo se loše, fudbalska federacija Južne Amerike mora da pogleda ovo suđenje", rekao je vezni fudbaler Boke Dijego Gonzales.

Komentari (0)

Sport