Fudbal

Partizan ozvaničio dolazak pojačanja iz Turske: Zahid tri godine u crno-belom dresu

Komentari

Autor: Euronews

23/08/2023

-

16:33

Partizan ozvaničio dolazak pojačanja iz Turske: Zahid tri godine u crno-belom dresu
Partizan ozvaničio dolazak pojačanja iz Turske: Zahid tri godine u crno-belom dresu - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

U danu kada su ekipa i stručni štab Partizana otputovali u Dansku, gde ih sutra čeka prva od dve runde borbe plej-ofa kvalifikacije za Ligu konferencije sa tamošnjim Nordsjelandom (18.30, TV Arena 1 Premium), operativci kluba iz Humske potpisali su ugovor sa Gajasom Zahidom iz Ankaragučua.

Saradnja je overena na tri godine, a doskorašnji kapiten pomenutog turskog kluba već je u Beogradu, gde će u klupskom sportskom centru u Zemunu trenirati sa kondicionim trenerom Mišom Filipovićem, dok se njegovi novi saigrači i šef ne vrate sa važnog evropskog gostovanja. 

Zahid je čak deseto pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, a trebalo bi da bude opcija više u ofanzivnom delu vezne linije. I to za džabe, obzirom na to da je u Humsku stigao bez obeštećenja, posle isteklog ugovora sa bivšim klubom. 

Reč je Norvežaninu izraelskog porekla, koji je odigrao 64 utakmice za Ankaraguču i tom prilikom dao sedam golova, a njih četiri nemestio. Pre toga je bivši reprezentativac nordijske zemlje nosio dres Panatinaikosa, Apoela, Ulensakera i Valerenge. 

Komentari (0)

Sport