Fudbal

Murinjo želi Mitrovića u Romi: Srbinu se ne ide iz Londona

Komentari

Autor: Vladimir Sukdolak

19/05/2021

-

11:11

Murinjo želi Mitrovića u Romi: Srbinu se ne ide iz Londona
Murinjo želi Mitrovića u Romi: Srbinu se ne ide iz Londona - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije, Aleksandar Mitrović, mogao bi već ovog leta da potpiše ugovor sa Romom i preseli se iz Premijer lige u Seriju A.


Srbin nije bio preterano raspoložen na klupskom nivou u sezoni na izmaku, ali je zato briljirao u dresu "orlova" i njegove partije nisu prošle nezapaženo. Primetio ga je Žoze Murinjo i Portugalac upravo u Mitroviću vidi najbolje rešenje za jačanje napada njegovog novog kluba.

Procenjuje se da je tržišna vrednost dvadesetšestogodišnjeg golgetera oko 18 miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja problem za budžet rimskog kluba. Međutim, pita se i Fulam, jer Mitrovićev ugovor ističe tek u junu 2024. godine.

Britanski "San" piše da je Mitrović nezadovoljan saradnjom s menadžerom Skotom Parkerom i da je zbog toga doneo odluku da napusti "Krejven kotidž". 
 

Jedini koji je sposoban da pokvari posao Rome je menadžer Vest Hema, Dejvid Mojes. Škot voli da ima centarfora sa Mitrovićevim karakteristika, a i Srbin bi radije ostao da živi u Londonu, nego da se seli u Rim.

 

Pored Mitrovića, želja Žozea Murinja je i Hojberg iz Totenhema.

Komentari (0)

Sport