Fudbal

Nezadovoljni Fuseni Dijabate dobio dozvolu za odlazak: Partizan pustio odbeglog igrača u Lozanu

Komentari

Autor: Euronews

07/09/2023

-

09:16

Nezadovoljni Fuseni Dijabate dobio dozvolu za odlazak: Partizan pustio odbeglog igrača u Lozanu
Nezadovoljni Fuseni Dijabate dobio dozvolu za odlazak: Partizan pustio odbeglog igrača u Lozanu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fuseni Dijabate ponašao se na svoju ruku još od dolaska u Partizan, da bi ovog leta namerno propustio cele pripreme crno-belih za novu sezonu, daleko od Srbije čekajući zeleno svetlo za odlazak u neki drugi klub, ligu i zemlju.

Vezni fudbaler, rođen u Francuskoj, optuživao je čelnike jednog od dva najveća srpska kluba da mu duguju veliki novac i da ne poštuju dato usmeno obećanje da mu neće praviti problem kada opet poželi da se ode na neki drugi kraj Evrope, da bi sada dobio dozvolu da pređe u Lozanu.

"Sportski žurnal" objavio je da je Partizan prihvatio skromnih 600.000 evra za puštanje nekadašnjeg igrača Lestera i više turskih ekipa, uz mogućnost da mu zarada od prodaje igrače sredine terena malijskog porekla naraste do 1.000.000 evra, ukoliko ispuni odgovarajuće kvote igrajući za Lozanu. 

Dijabate u Švajcarsku odlazi sa svega 20-ak utakmica odigranih za Partizan, sjajnim partijama u nekoliko mečeva minule Lige konferencije i epitetom nekoga ko je birao kada će i koliko trenirati, odnosno koje utakmice igrati, jer mu se nije baš trčalo za loptom u Mozzart Superligi Srbije. 

Komentari (0)

Sport