Fudbal

Zvezda gostuje šampionu Evrope: Mančester siti favorit, ne večeras, nego za osvajanja takmičenja

Komentari

Autor: Euronews

19/09/2023

-

15:19

Zvezda gostuje šampionu Evrope: Mančester siti favorit, ne večeras, nego za osvajanja takmičenja
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska Liga šampiona najzanimljivije je međunarodno klupsko takmičenje na svetu, rezultati ovih utakmica se prate u svim krajevima planete, a u svom najnovijem izdanju još gledanije će biti u Srbiji budući da će naša zemlja i ovoga puta imati predstavnika.

To će, kao i poslednja dva puta biti Crvena zvezda, koja se direktno plasirala u grupnu fazu takmičenja, bez filtera kvalifikacija i prvi meč će odigrati, ni manje ni više protiv aktuelnog evropskog šampiona, Mančester sitija.

Meč na "Etihadu" počinje u 21.00 čas uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium, a uoči susreta na programu je i specijalna studijska emisija posvećena ovom duelu u kojoj vas očekuje ekskluzivan materijal iz Engleske.

Domaći sastav, koji je trener Crvene zvezde Barak Bahar nazvao "najboljim timom sveta", jeste veliki favorit, ali iz tabora crveno-belih najavljuju žestoku borbu bez predaje.

Pre ovog duela u grupi G sastaju se Jang bojs - Lajpcig (18.45), a zanimljivi okršaji se očekuju i u grupi F u okviru koje će igrati Milan – Njuksl (18.45, TV Arena 3 Premium) i PSŽ - Borusija Dortmund (21.00, TV Arena 2 Premium).

Liga šampiona, 1. kolo

Grupa E

Fejenord – Seltik 21.00
Lacio - Atletiko Madrid 21.00

Grupa F

Milan – Njukasl 18.45
PSŽ – Dortmund 21.00

Grupa G

Jang bojs – Lajpcig 18.45

Mančester siti - C. Zvezda 21.00

Grupa H

Barselona – Antverpen 21.00
Šahjtor - Porto 21.00

Komentari (0)

Sport