Košarka

Meč "svih zvezda", ponovo menja format: "Ol-star" događaj se vraća tradiciji?

Komentari

Autor: Euronews

19/10/2023

-

18:07

Meč "svih zvezda", ponovo menja format: "Ol-star" događaj se vraća tradiciji?
Adam Silver - Copyright AP Photo/Morry Gash

veličina teksta

Aa Aa

I dok ljubitelji NBA košarke željno išćekuju početak nove sezone (24. oktobar), koju ćete i ove godine moći da pratite na kanalima TV Arene sport. Prvi čovek najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu Adam Silver izašao je u javnost sa novim informacijama koja se tiču "All star" vikenda.

Naime, već nekoliko godina kapiteni "All star" ekipa biraju svoj tim bez obzira iz koje konferencije dolaze, a to bi moglo da se promeni već od ove sezone... Kako Silver navodi, u planu je da se format najvažnijeg događaja "All star" vikenda vrati nekim tradicionalnijim rešenjima. Pošto je, iako to nije želeo da prizna pred kamera, ovaj format naišao na neodobravanje publike.

"All star" događaji nisu propraćeni kao proteklih decenija, a narod u Americi i generalno svi ljubitelji košarke žele ponovo da vide rivalitet najboljih imena istočne i zapadne konferencije, pa bi se povratkom starog formata, sigurno i podigla gledanost meča "svih zvezda". Gostovajući na ESPN-u, Silver je između ostalog, pričao i na ovu temu, pomenuvši da teži ka tradicionalnijim rešenjima što se tiče "All star" utakmice. A, stidljivo je i najavio promenu, koja bi mogla da se desi već za naredni "event" u Indijanapolisu od 16. do 18. februara.

"Tražimo neke promene u načinu formiranja ekipa, o tome razmišljamo već za narednu 'Ol-star' utakmicu u Indijanapolisu. Možda povratak na nešto tradicionalnije, u načinu na koji se timovi formiraju", rekao je Siver.

Komentari (0)

Sport