Košarka

Milutinov neće žuriti sa povratkom na teren: Grci tvrdi da se vraća tek 28. marta za meč protiv Partizana

Komentari

Autor: Euronews

20/02/2024

-

11:21

Milutinov neće žuriti sa povratkom na teren: Grci tvrdi da se vraća tek 28. marta za meč protiv Partizana
Milutinov neće žuriti sa povratkom na teren: Grci tvrdi da se vraća tek 28. marta za meč protiv Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski košarkaš Nikola Milutinov, trebalo bi da se vrati na teren tek za mesec dana, a pojedina predviđanja su da bi to moglo da se dogodi na duelu protiv Partizana u 32. kolu Evrolige koji ej na programu 28. marta.

Kako pišu grčki mediji, srpski reprezentativac još nije u mogućnosti normalno da trenira, već samo održava formu nakon povrede i operaciaj kolena od pre mesec dana.

U Pireju ne žele da naprave nikakav pogrešan korak jer su svesni koliko je Milutuov važan šraf u njihovoj igri i zbog toga neće žuriti sa njegovim povratkom na teren.

Meidicinska ekipa crveno-belih svakodnevno prati njegov oporavak, na raspolaganju su mu najbolje moguće terapije, kao i specijalna kolica koja mu pomažu da se kreće.

Ova vest može da obraduje i selektora košarkaške reprzentacije Srbije, Svetislava Pešića koji u Milutinovu vidi jednog od glavnih igrača za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Naravno, da bi jedan od najboljih evropskih centara uopšte došao u mogućnost da putuje u Francusku mora da bude potpuno spreman i zbog toga je pristup Olimpijakosa dobar i za "orlove".

Inače, Olimpijakos trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli Evrolige sa skorom od 15 pobeda i 11 poraza, te bi povratak Nikole Milutinova u finišu ovog takmičenja bio od velike pomoći u pokušaju da se Pirejci domognu Top 8 faze.

Komentari (0)

Sport