Košarka

Lučić ipak ne dolazi u Partizan, srpski as želi da ostane u Bajernu

Komentari

Autor: Euronews

05/05/2024

-

20:28

Lučić ipak ne dolazi u Partizan, srpski as želi da ostane u Bajernu
Lučić ipak ne dolazi u Partizan, srpski as želi da ostane u Bajernu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U košarkaškoj sekciji Partizana se već uveliko šuška o pojačanjima za sledeću sezonu. Predsednik kluba, Ostoja Mijailović, istakao je da se klub nalazi u pregovorima sa domaćim igračima, a odmah su se u priču dovela imena poput Vladimira Lučića i Vanje Marinkovića. 

Deluje da je prvonavedeni ipak odlučio da se zahvali crno-belima, s obzirom da je u razgovoru za nemački "Bild" naveo kako razmišlja o budućnosti u Bajernu iz Minhena.

"U godinama sam u kojima je važno samo jedno, to je šta govori moje telo. Ako ostanem u formi i nastavim da pomažem timu, definitivno mogu da zamislim da ostanem duže u Minhenu. Međutim, nisam neko ko želi da dobije novi ugovor zbog mojih prethodnih nastupa i zasluga, a onda na kraju ne budem u mogućnosti da pomognem. Ali zapravo još ne razmišljam o 2025. godini", istakao je nekadašnji kapiten "parnog valjka". 

Lučić je du većem delu sezone imao probleme sa povredom šake. Ipak, uspeo je da se vrati na teren i pokaže da i dalje može da pruža doprinos u najjačem evropskom takmičenju. U ovogodišnjem izdanju Evrolige, u proseku je naš reprezentativac beležio 7.6 poena i 2.8 skoka za nekih 25 minuta provedenih na parketu. 

Takođe, bivši igrač Partizana je istakao da bi voleo da nastupi na Olimpijskim igrama ukoliko poziv dođe, ali i ako bude smatrao da je dovoljno fizički spreman, kako njegov doprinos ne bi ostao samo simboličan. 

Komentari (0)

Sport