Košarka

Obradović i Naneli pozivaju na fer navijanje: Da se priča isključivo o košarci

Komentari

Autor: Euronews

17/05/2024

-

17:26

Obradović i Naneli pozivaju na fer navijanje: Da se priča isključivo o košarci
Obradović i Naneli pozivaju na fer navijanje: Da se priča isključivo o košarci - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaše Partizana očekuje treća utakmica finalne serije AdmiralBet ABA lige sa Crvenom zvezdom (nedelja, 20.30). Klub sa Malog Kalemegdana je napravio veliku prednost, pobedivši na oba meča pred svojim navijačima, i sada im je potreban makar jedan trijumf u Areni, kako bi ponovo postali šampioni Jadrana. 

Svakako da im to neće biti lako, očekuje se puna hala pristalica "parnog valjka". Takođe, tenzije su prilično uzavrele, što je nešto na šta smo navikli kada se beogradski večiti susreću na parketu. 

Stoga je trener Partizana, Željko Obradović, pred utakmicu od velikog značaja pozvao na fer i korektno navijanje, i fokus isključivo usmeren na parket.

"Treća utakmica…Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija , mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča iskuljučivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi", istakao je Obradović.

MN Press

Željko Obradović, strateg Partizana

Pred utakmicu se oglasio i košarkaš crno-belih Džejms Naneli, koji je imao sličnu poruku kao popularni Žoc. 

"Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu", istakao je Naneli.

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Komentari (0)

Sport