Košarka

Milojević zadovoljan posle pobede: Hoćemo peti meč

Komentari

Autor: Konstantin Radulović

23/05/2021

-

07:59

Milojević zadovoljan posle pobede: Hoćemo peti meč
Dejan Milojević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda ima još jednu “meč loptu“ za osvajanje šampionskog prstena u ABA ligi, ali košarkašima Budućnosti je skočilo samopouzdanje nakon sinoćnjeg trijumfa u trećem meču finalne serije (75:71).

Podgoričani veruju da imaju snage i kvaliteta da trijumfuju i u četvrtom meču koji je na programu sutra (20.30, TV Arena sport 1) i da seriju vrate u Beograd, što smatra i njihov trener Dejan Milojević.

"Pokazali smo da se nikada ne predajemo. Videlo se to i tokom prve dve utakmice u seriji kad smo imali rezultatski minus, ali smo nastavili da se borimo. Ztao i kažem da ćemo dati sve od sebe da pobedimo sutra i izborimo peti meč u Beogradu", kaže Milojević.

Svestan je trener podgoričkog tima da taj zadatak neće biti lak i naglašava da će pobednika ponovo odlučiti tim koji bude igrao jaču odbranu.

"Oba tima igraju veoma čvrsto, a mi smo u trećem susretu bili mnogo bolji u defanzivi nego što je to bio slučaj na prve deve utakmice i to je odmah donelo rezultat. Često se događa da ekipa nije raspoložena u napadu i to mogu da razumem, ali čvrsta odbrana mora da bude standard na svim mečevima", poručuje Milojević, a prenose podgoričke „Vijesti“.

Komentari (0)

Sport