Košarka

Zvezdi stigao plejmejker Volters: Hteo sam da se vratim

Komentari

Autor: KK Crvena zvezda

02/09/2021

-

12:18

Zvezdi stigao plejmejker Volters: Hteo sam da se vratim
Zvezdi stigao plejmejker Volters: Hteo sam da se vratim - Copyright KK Crvena zvezda/oficijalni sajt

veličina teksta

Aa Aa

Nejt Volters se vratio na Mali Kalemegdan, posle pet godina i igranja za Makabi, Žalgiris i Uniks vratio se u Crvenu zvezdu u kojoj je u sezoni 2016/2017 osvojio triplu krunu.

"Osećam se sjajno zbog povratka u Beograd. Uživao sam u prvom mandatu u Zvezdi i vežu me lepe uspomene za ovaj klub. Očekuje me brojni saigrači koje poznajem iz prethodnog perioda, kao i Eron Vajt sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener Radinjić se takođe vratio. Okruženje mi je poznato i lepo je vratiti se u sredinu u kojoj si bio", izjavio je Volters po dolasku u Beograd za klupski sajt Crvene zvezde.

Ambicije nisu ništa manje nego pre pet godina.

"Lako sam prelomio, kada je Zvezda pokazala interesovanje, odmah sam rekao svom agentu da želim da se vratim. Sa nestrpljenjem čekam početak sezone i nadam se da ćemo ostvariti dosta uspeha. Biće zabavno, očekuje nas kvalitetno i teško takmičenje u ABA ligi, svaka uakmica će biti zahtevna. Takođe, učestvujemo u Evroligi gde imamo težak raspored i to će biti dodatni izazov. Ipak, imamo dobar tim i igrače koji se odlično poznaju", istakao je američki plejmejker koga čeka broj 3.

Komentari (0)

Sport