Košarka

Efekat Željko Obradović: Partizan prodao rekordan broj sezonskih ulaznica

Komentari

Autor: Euronews

13/09/2021

-

11:51 >> 11:56

Efekat Željko Obradović: Partizan prodao rekordan broj sezonskih ulaznica
Željko Obradović trener Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Povratak Željka Obradovića na klupu Partizana rasplamsao je maštu kod navijača crno-belih o povratku u vrh evropske košarke, pa je sasvim logično što prodaja sezonskih karata ide bolje nego ikada.

Međutim, koliko god su se u taboru nekadašnjeg šampiona Evrope nadali da će angažovanje stručnjaka koji ih je i doveo do tog uspeha, privući navijače, teško da su očekivali da će to biti baš ovoliko.

 

 

Jer, kako je predočio predsednik kluba Ostoja Mijailoivć, već sada je oboren rekord po broju prodatih sezonskih ulaznica, a do početka takmičarske sezone je ostalo još dve nedelje.

"Tokom jučerašnjeg dana Košarkaški klub Partizan je postavio novi klupski rekord kada je u pitanju prihod od prodaje ulaznica na godišnjem nivou, a sezona nije ni počela! Navijači i klub su uvek zajedno i verujem da ćemo se zajedno radovati", poručio je Mijailović i dodao:

"A uskoro ćemo imati i jedno iznenađenje".

Uz to, iz tabora Partizana su saopštili i da je prodat ceo kontigent ulaznica za nivo 200 za oproštajnu utakmicu Novice Veličkovića protiv Efes Pilsena u četvrtak uveče u Areni, što je još samo jedna pokazatelj koliko su navijači željni utakmica i da će crno-beli imati fantastičnu podršku ove sezone.

 

 

Komentari (0)

Sport