Košarka

Nikolić veruje u pobedu nad Zvezdom: Psihološka prednost u „“majstorici“ je na našoj strani

Komentari

Autor: Tanjug

25/05/2021

-

13:32

Nikolić veruje u pobedu nad Zvezdom: Psihološka prednost u „“majstorici“ je na našoj strani
Nikolić veruje u pobedu nad Zvezdom: Psihološka prednost u „“majstorici“ je na našoj strani - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Budućnosti Zoran Nikolić izjavio je da njegov tim sa mnogo samopouzdanja dolazi u Beograd na petu utakmicu finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde koja je na programu u petak (20.30, TV Arena sport 1).

"Velika pobeda za nas, koja nam daje psihičku prevagu za petu utakmicu u Beogradu. Smatram da imamo velike šanse da pobedimo tamo, mada smo svesni da nas čeka pakao. Mislim da će nas od samog sletanja u glavni grad Srbije čekati uzavrela atmosfera, ali ne želim da razmišljam o tome“, rekao je Nikolić za podgoričke “Vijesti“ i dodao:

“Sve četiri utakmice su bile na jednu loptu. Smatram da je psihička prevaga na našoj strani. Došli su sa 2:0 u Podgoricu, sigurno da su očekivali da će to da reše u trećoj ili četvrtoj utakmici. Drago mi je što se to nije desilo i što smo izborili petu utakmicu. Siguran sam da će biti mnogo više navijača nego u prve dve utakmice u Beogradu, ali moramo da se fokusiramo, da nametnemo naš tempo i mislim da je sve moguće. Verujem da ćemo doći do pobede i druge titule u ABA ligi".

Komentari (0)

Sport