Košarka

Superstar Bruklin Netsa odlučio: Umesto trejda Irving bira penziju

Komentari

Autor: Euronews

17/09/2021

-

20:07

Superstar Bruklin Netsa odlučio: Umesto trejda Irving bira penziju
Kajri Irving - Copyright Tanjug/AP Photo/Morry Gash

veličina teksta

Aa Aa

Kajri Irving (29), košarkaš Bruklin Netsa, spreman je da se penzioniše ukoliko njegov klub odluči da ga trejduje.

Moguće je da Netsi razmišljaju o razmeni jednog od najboljih bekova u NBA ligi. Irving ulazi u treću godinu ugovora koji mu ističe na kraju naredne sezone, a može da odustane od saradnje u poslednjoj godini i okonča karijeru bez posledica i obaveza prema klubu.

Irving je na društvenim mrežama napravio nekoliko objava vezano za "skidanje maski" koje su najpre protumačene kao pobuna protiv kovid protokola, što je Irving demantovao.

"Da skinete masku znači da prestane da pokazujete ono što niste i da više ne lažete sebe. To je trenutak kada otkrivate da ste pravi i da možete hodati okolo bez straha u društvu ljudi sa maskama koje kriju ono što jesu. Ništa vezano za kovid pravila, opustite se", napisao je Kajri.

U redovima Bruklina trenutno su tri velike NBA zvezde. Klub je samo sa Kevinom Durentom produžio saradnju, a isto je najavio da će uraditi i sa Kajri Irvingom i Džejms Hardenom, ali se to još nije desilo.

Irving je najveći deo karijere proveo u Klivlendu, od 2011. kada je kao prvi pik drafta ušao u ligu pa sve do 2017. kada se preselio u Boston i dres Seltiksa nosio dve sezone. Potom je pojačao Bruklin. a dve godine kasnije pred novim je trejdom, moguće čak i za Bena Simonsa u Seventisikserse, pa je rešio da preuzme stvar u svoje ruke.

 

Komentari (0)

Sport