Košarka

Trifunović i Zagorac optimistični uprkos porazu od Panatanaikosa: Ovo je bila dobra provera, nema mesta panici

Komentari

Autor: Euronews

19/09/2021

-

13:16 >> 13:18

Trifunović i Zagorac optimistični uprkos porazu od Panatanaikosa: Ovo je bila dobra provera, nema mesta panici
Rade Zagorac - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana izgubili su od Panatanaikosa nakon produžetaka 89:85, u polufinalnoj utakmici turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini, a sudeći prema izjavama prvotimaca beogradskog kluba Uroša Trifunovića I Radeta Zagorca nema puno razloga za brigu.

“Kvalitetna provera, ovo je nešto što nas očekuje već na početku ABA lige u Zadru, gde se odvija poslovično dobra atmostfera iz sezone u sezonu. Uprkos porazu ovo je bila dobra priprema I ne bih da budem previse opterećen rezultatima u predsezoni, jer to često ume da zavara I mnogo pobeda bez problema u utakmicama”, izjavio je Zagorac.

Njegov saigrač iz tima Uroš Trifunović smatra da je nešto slabija odbrana iz drugog poluvremena uticala na sam ishod meča.

“Prvo poluvreme je bilo odlično, pogađali smo šuteve I igrali čvrtstu odbranu. U drugom delu utakmice smo se opustili. Nismo igrali odbranu na nivou iz prvog poluvremena, oni su pogađali šuteve I istopili našu prednost. To je sport. Idemo dalje, popravićemo greške jer želimo da se pokažemo u pravom svetlu”, istakao je Trifunović.

Prvu šansu da poprave utisak iz Atine, košarkaši Partizana imaće danas od 16:30, kada će se za treće mesto na turniru boriti protiv Ulma, dok je finale između Panatanaikosa I Efesa tri sata kasnije.

Komentari (0)

Sport