Košarka

Obradović posle pobede u Splitu: U Partizanu sam ponovo pronašao motivaciju

Komentari

Autor: Euronews

30/09/2021

-

19:29 >> 19:30

Obradović posle pobede u Splitu: U Partizanu sam ponovo pronašao motivaciju
Željko Obradović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana savladali su Split 69:59 u utakmici drugog kola AdmiralBet ABA lige, a svoje utiske nakon meča izneo je trener beogradske ekipe Željko Obradović.

"Ovo je bila druga utakmica u tri dana, ovaj put protiv ekipe koja je do sada igrala na dva različita načina. Jedno lice su pokazali protiv Zvezde, a skroz drugačije protiv Cibone. Istakao sam svojim igračima da moramo da shvatimo ovaj susret krajnje ozbiljno. Zadovoljan sam zalaganjem svih 40 minuta, ali je očigledno da neke stvari moramo da popravimo. Na treninzima je to sve dobro, ali tokom utakmice to ne pokazujemo", rekao Obradović je na konferenciji za medije posle utakmice.

Hrvatske novinare je zanimalo šta je to uticalo na odluku trenera crno-belih da se vrati u Partizan.

"Za mene nema ništa bolje i lepše od Partizana. Ja uživam da radim u klubu koji volim, lepota je raditi na mestu koje obožavaš. Imao sam lepu karijeru u inostranstvu, 28 godina, a ovde sam ponovo pronašao motivaciju", izjavio strateg beogradskog kluba i dodao koji je cilj Partizana ove sezone.

"Postavili smo ciljeve, zajedno sa predsednikom i dikretorom i znamo šta trebamo da uradimo. Probaćemo da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto, a to je Evroliga".

Najtrofejniji trener Evrope se osvrnuo na lep doček u hali u Gripama.

"Hvala na aplauzima i publici u Splitu. Ovo je košarkaški grad koji je iznedrio toliko vrhunskih igrača i trenera. Ljudi ovde poznaju košarku", zaključio je Obradović.

Komentari (0)

Sport