Košarka

As Bruklina ne može ni da trenira: Irving odbija vakcinu i gubi 16 miliona dolara

Komentari

Autor: Euronews

06/10/2021

-

12:14 >> 12:20

As Bruklina ne može ni da trenira: Irving odbija vakcinu i gubi 16 miliona dolara
Kajri Irving - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kajri Irving polako postaje trn u nozi Bruklin Netsa. Velika zvezda tima i jedan od trojice asova ne želi da se vakciniše iako je ona obavezna u NBA ligi i po povratku u Njujork ne može ni da trenira sa saigračima, prenosi "Marka" događanja iz Njujorka.

U klubu su sve činili protekle dve nedelje da ubede Kajrija da zbog njega samog, ali i kluba primi vakcinu i nastavi sa pripremama za sezonu koja je na pragu, ali kad već nisu uspeli u tome onda su i odustali. To je negde posvedočio i trener Stiv Neš, kome ne pada na pamet da zbog jednog igrača pomera treninge u drugoi grad koji ne traži vakcinaciju.

 

 

"Trenutno nemam vesti o Irvingu. Nisam zabrinut, samo pokušavam da odradim sve što je zacrtano. Imali smo odličan trening, sutra ćemo takođe. Ovo je naš dom i mi ćemo trenirati ovde", rekao je Neš.

Irving zarađuje 35,3 miliona dolara po sezoni i mogao bi isgubiti 16 miliona dolara ako se ne vakciniše i propusti svaku utakmicu kod kuće regularne sezone, prenose svetski mediji. Naime, prema informacijama ESPN, Irving bi za svaki propušteni meč kod kuće izgubio 380.000 dolara.

I prošle sezone, kada je Bruklin sa Kevinom Durantom i Džejmsom Hardenom jurio titulu, Irving je iz ličnih razloga nestao na 10 dana i time uzdrmao ekipu.

Komentari (0)

Sport