Košarka

Jokić podelio utiske sa meča protiv Golden Stejta: Drago mi je što sam video Milojevića

Komentari

Autor: Euronews

08/10/2021

-

11:40

Jokić podelio utiske sa meča protiv Golden Stejta: Drago mi je što sam video Milojevića
Jokić podelio utiske sa meča protiv Golden Stejta: Drago mi je što sam video Milojevića - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Denvera Nikola Jokić, upisao je dabl dabl učinak sa 17 poena i 10 skokova u porazu svoje ekipe u pripremnoj utakmici protiv Golden Stejta 118:116. Posle meča, govorio je o saigračima, propuštenom trening kampu Nagetsa, nastupu Nemanje Bjelice, kao i o ponovnom susretu sa bivšim trenerom iz Mege, Dejanu Milojeviću, koji sada obavlja funkciju asistenta u stručnom štabu Voriorsa.

MVP NBA lige je nedavno postao otac, pa je shodno tome propustio prvu pripremnu utakmicu protiv Klipersa kao i trening kamp Nagetsa.

"Ne mislim da sam išta propustio u trening kampu. Poznajem sve igrače i znam sve akcije koje igramo. To je mesto gde možete samo bolje da se upoznate. Ipak, nedostajalo mi je da ponovo delim parket sa saigračima", rekao je Jokić

Srpski centar se potom osvrnuo na drugi nastup sunarodnika Nemanje Bjelice u dresu Golden Stejta.

"Bjelica je odigrao zaista odličan meč i mislim da će imati dobru ulogu u novom timu. Vidi se da mu odgovara ovaj stil košarke", izjavio je Nikola i dodao kako je protekao susret sa njegovim bivšim trenerom, Dejanom Milojevićem.

"Mnogo mi je drago mi je što je ovde i što ću ga češće viđati. Deki i ja se dobro poznajemo, on je u tom užem krugu ljudi koji mi je puno pomogao u karijeri i ima posebno mesto u mom srcu", zaključio je MVP najjače košarkaške lige na svetu.

 

Komentari (0)

Sport