Košarka

Volters nakon poraza od Albe: Moramo da budemo konstantniji

Komentari

Autor: Euronews

23/10/2021

-

10:16

Volters nakon poraza od Albe: Moramo da budemo konstantniji
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od ekipe Albe iz Berlina sa 78:63 (12:10, 26:15, 20:21, 20:17) u okviru petog kola Evrolige, a košarkaš crveno-belih, Nejt Volters izneo je svoje utiske nakon meča:

"Moramo da dobijamo utakmice kod kuće. Nismo dobro počeli, jurili smo ih čitavo drugo poluvreme i nismo uspeli da ih pritisnemo. Moramo da izvučemo pouke, čeka nas još puno važnih utakmica. Sledi nam gostovanje i moramo da igramo mnogo bolje. Kada igramo dobro, možemo da dobijemo svakog. To smo već pokazali. Moramo da budemo konstantniji. Dosta momaka još traži ritam, ne šutira dobro... Mučili smo se i defanzivno u poslednjih nekoliko utakmica u ključnim trenucima. Još je rano, moramo da napredujemo", rekao je Volters, a potom prokomentarisao partiju svojih saigrača:

"Trudim se da budem agresivan. Večeras sam odigrao dobro, ali nije i ceo tim, što je šteta, jer su navijači bili sjajni. Prošle sezone nije bilo navijača, tako da je lepo igrati pred njima i bilo bi lepo da smo odigrali bolje. Moglo je da bude jako zabavno. Zvezda uvek ima dobru atmosferu. Nismo im ipak dali mnogo povoda za navijanje. Nismo uspeli da se približimo u drugom poluvremenu, bili su jednostavno bolji od nas".

U narednom meču crveno-beli gostuju ekipi Monaka, dok će košarkaši Albe igrati protiv Olimpijakosa u Grčkoj.

Komentari (0)

Sport