Košarka

Poznat stepen Jokićeve povrede: Verovatno propušta okršaj sa Dalasom

Komentari

Autor: Euronews

28/10/2021

-

11:34

Poznat stepen Jokićeve povrede: Verovatno propušta okršaj sa Dalasom
Poznat stepen Jokićeve povrede: Verovatno propušta okršaj sa Dalasom - Copyright Tanjug/Spencer Heaps/The Deseret News via AP

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Denvera Nikola Jokić će zbog povrede kolena, najverovatnije propustiti duel sa Dalasom, koji je na programu u noći između petka i subote.

MVP lige je dobio nezgodan udarac u koleno na meču protiv Jute, pa je pre odlaska na odmor morao da napusti teren. Jokić se sudario sa protivničkim centrom Rudijem Goberom, posle čega je sa bolnom grimasom ostao da leži na parketu.

Srećom, naš centar doživeo samo kontuziju kolena, bez preloma i oštećenja, ali će prema saznanjima novinara Denver Posta, Majka Singera, ipak najverovatnije propustiti okršaj sa Dončićevim Dalasom.

"Rečeno mi je da Jokić nije ozbiljnije povređen. Očekujem da će biti pod znakom pitanja za petak. Tim je generalno konzervativan, tako da me ne bi iznenadilo da propusti tu utakmicu", napisao je Singer, koji je poznat kao blizak izvor Nagetsa.

Jokić je do povrede imao tradicionalno odličan učinak protiv Jute. Za 15 minuta imao je 24 poena i po šest poena i asistencija uz samo jedan promašaj iz igre.

Posle utakmice, povodom Jokićeve povrede oglasio se i Rudi Gober.

"Nisam osetio kontakt u tom trenutku, ali sam kasnije na snimku video da smo se sudarili kolenima. Jokiću želim brz oporavak", rekao je trostrki najbolji defanzivni igrač NBA lige.

Komentari (0)

Sport