Košarka

Jokić udario protivnika s leđa i dobio isključenje: Napravio sam glupost, želeo sam da se zaštitim

Komentari

Autor: Tanjug

09/11/2021

-

08:52

Jokić udario protivnika s leđa i dobio isključenje: Napravio sam glupost, želeo sam da se zaštitim
Jokić udario protivnika s leđa i dobio isključenje: Napravio sam glupost, želeo sam da se zaštitim - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Denvera pobedili su Majami 113:89, a ubedljiv trijumf i tripl-dabl učinak Nikole Jokića ostali su u senci incidenta u kom je učestovao srpski košarkaš.

Centar Nagetsa dva i po minuta pre kraja utakmice dobio je isključenje zbog toga što je sa leđa udario Markifa Morisa iz protivničke ekipe.

Somborac je poveo napad svoje ekipe i prilikom prenosa lopte na centru terena se sudario sa košarkašem Majamija. Sudije su dosudile faul za Denver, a Moris je krenuo ka svojoj plovini terena, da bi se Jokić zaleteo na njega i svom silinom ga udario s leđa i oborio na zemlju.

Nastala je gužva, ali većih incidenata nije bilo.

Jokić je do tog trenutka bio najbolji na terenu sa tripl dabl učinkom od 25 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

"Napravio sam glupost i osećam se veoma loše zbog toga. Mislim da je faul na meni bio grub i samo sam želeo da zaštitim sebe, ali nisam smeo tako da regaujem. Svi znaju da to nije u mom maniru i zbog toga mi je veoma teško", rekao je posle meča Jokić.

Srpskog centra očekuje minimum jedan meč suspenzije, kao i novčana kazna.

Od njegovih saigrača najbolji je bio Vil Barton sa 25 poena, dok je kod Majamija Džmi Batler bio najefikasniji sa 31 poenom.

Komentari (0)

Sport