Košarka

Jokićeva braća odgovorila Markusu: Ukoliko želiš da ideš korak dalje, budi siguran da ćemo te čekati

Komentari

Autor: Euronews

09/11/2021

-

20:45 >> 20:58

Jokićeva braća odgovorila Markusu: Ukoliko želiš da ideš korak dalje, budi siguran da ćemo te čekati
Jokić - Copyright AP Photo/David Zalubowski, File

veličina teksta

Aa Aa

Starija braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, napravili su zvaničan Tviter nalog kako bi odgovorili Markusu Morisu, bratu Markifa zbog kog je MVP lige sinoć doživeo isključenje.

Okršaj u "Bol Areni", između Denvera i Majamija, protekao je u senci sukoba centra Nagetsa i košarkaša Hita Markifa Morisa.

Moris je napravio agresivan faul nad Jokićem, koji je mu nije ostao dužan.

Obojica su isključeni zbog nesportskog ponašanja, a posle meča Markus Moris, rođeni brat Markifa, koji takođe nastupa u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, "zapretio" je Jokiću.

"Čekao je da mu moj brat okrene leđa. Zapamtio sam ovo", napisao je Markus.

Poruka košarkaša Lejkersa, iznervirala je Jokićevu braću.
 

"Trebalo je da ostaviš stvari kakve jesu, a ti su suprotno tome zapretio našem bratu. Tvoj brat je prvi odigrao `prljavo`. Ukoliko želiš da ides korak dalje, budi siguran da ćemo te čekati. Jokićeva braća", napisali su Strahinja i Nemanja na društvenoj mreži.

Verodostojnost ove poruke potvrdio je novinar blizak Nagetsima, Majk Singer.

Jokić, koji je u pobedi Denvera (113:96) ponovo bio ključna figura na parketu sa 25 poena, 15 skokova i deset asistencija, pokajao se zbog nesportskog poteza.

"Napravio sam glupost. Osećam se loše. Bio je to prljav potez i želeo sam da se zaštitim, ali nije trebao da reagujem na ovaj način. Desilo se, bio je to trenutak reakcije i adrenalina", rekao je Jokić.

Nakon što se oglasio MVP, na Tviteru je reagovao i Markif Moris.

"Volim da vidim mržnju. Bez sumnje sam napravio težak faul. To često radim, ali nikada nisam udario čoveka koji je bio okrenut leđima. Srećom, drugačije smo odgajani. Mogu da pređem preko toga i da nastavim dalje", rekao je Markif.

Prvi naredni duel Denvera i Majamija zakazan je za 30. novembar u terminu od 01:30 po našem vremenu.
 

Komentari (0)

Sport