Košarka

Obradović pred Budućnost poziva navijače: Da bude utakmica za uživanje

Komentari

Autor: Tanjug

19/11/2021

-

12:14

Obradović pred Budućnost poziva navijače: Da bude utakmica za uživanje
Željko Obradović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana sutra od 21.00 čas dočekuju Budućnost u "Štark Areni" u derbiju devetog kola AdmiralBet ABA lige. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović zna da njegov tim očekuje izuzetno zahtevan meč.


"Za nas izuzetno važna utakmica. Igramo protiv tima koji igra izvanredno. Poslednju utakmicu protiv Cedevita Olimpije pre nekoliko dana, su odigrali fenomenalno. Imaju kvalitet na svim pozicijama, znaju da igraju bez obzira na to su im falili neki igrači. To pokazuje snagu tima koju imaju i način na koji igraju, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener, Aleksandar Džikić", rekao je Obradović za klupski sajt.

 

 


Partizan ovaj duel dočekuje posle poraza od Crvene zvezde u regionalnom takmičenju i nada se da će "Štark Arena" biti ispunjena.

"Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu i podrže ekipu. Da u jednoj pravoj fer i sportskoj atmosferi dočekamo naše prijatelje iz Podgorice i da to bude jedna košarkaška utakmica u kojoj će svi uživati", istakao je Obradović.

Mladi bek crno-belih Gregor Glas kaže da neće biti lako protiv Podgoričana.

"Sigurno će biti teška utakmica za nas. Budućnost je iskusna ekipa, tu su Micov i Kobs, a predvodi ih trener Džikić. Mi ćemo raditi na našoj igri, spremiti se dobro za utakmicu sa željom da odigramo što bolje. Bez grešaka i bez miskomunikacije u odbrani", istakao je Glas.

 

 

Komentari (0)

Sport