Košarka

Dejan Radonjić: Čeka nas teška utakmica u Podgorici

Komentari

Autor: Euronews

21/11/2021

-

21:56

Dejan Radonjić: Čeka nas teška utakmica u Podgorici
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim mora da odigra dobar meč protiv Studenskog centra u 9. kolu AdmiralBet ABA lige (18.00, TV Arena 1 Premium) ako želi trijumf.


"Posle žestokog ritma i četiri utakmice u sedam dana, mečeva sa Asvelom, Partizanom i dve utakmice u Španiji, uz putovanja, sledi meč sa ekipom koja je prikazala dobru igru i iznenadila mnoge svojim nastupima u AdmiralBet ABA ligi. Uz sve to nisu izgubili meč u Podgorici u dosadašnjem toku lige. Predstavljaju skup iskusnih i vrlo mladih i talentovanih igrača, moraćemo da odigramo dobru utakmicu u ponedeljak u Podgorici kako bi došli do cilja", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Trener crveno-belih sastav tima za ovaj meč odrediće na dan utakmice, a košarkaš Dejan Davidovac poziva na opreznost pred sutrašnji duel.

"Ekipa Studentskog centra je jedno od prijatnijih iznenađenja u prvih osam kola AdmiralBet ABA lige. Imaju četiri pobede, odigrali su posebno dobro mečeve na svom terenu i moraćhemo da budemo maksimalno oprezni kako bi došli do bodova. Tim koji je uigran, jer je većina igrača nastupala i prošle sezone, pojačan sa nekoliko vrlo dobrih igrača koji daju ton igri. Nije nam bilo lako u prethodnom periodu, uvek je tako kada imate duplo kolo Evrolige, pre toga imali smo i meč sa Partizanom, ponovo imamo i problema sa povređenim igračima. Sve to govori da ćemo morati da budemo na visokom nivou u ponedeljak uveče", rekao je Davidovac.

Rezultati 9. kola AdmiralBet ABA lige

Četvrtak

Zadar - Igokea 64:77

Subota

Cibona - FMP 66:69

Krka - Borac 90: 97

Partizan - Budućnost 75:66 

Nedelja

Mega - Cedevita Olimpija 104:75

Mornar - Split 81:65

Ponedeljak

SC Derbi - Crvena zvezda 18.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport