Košarka

Novi peh za Jokićev Denver: Povređen i Markus Hauard

Komentari

Autor: Euronews

16/12/2021

-

14:24

Novi peh za Jokićev Denver: Povređen i Markus Hauard
Novi peh za Jokićev Denver: Povređen i Markus Hauard - Copyright AP Photo/David Zalubowski, File

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Denvera, Markus Hauard, povredio se na utakmici protiv Minesote, posle čega je uz pomoć saigrača iznet sa terena.

Tim iz Kolorada izgubio je pred svojim navijačima 124:107, uz još jednu fenomenalnu partiju Nikole Jokića, koji je meč završio sa 27 poena, 11 skokova i 10 asistencija.

MVP lige je ponovo bio bez adekvatne pomoći saigrača i 14. poraz u sezoni nije toliki problem za trenera Majka Melouna, koliko je činjenica da je zbog povrede, "izgubio" petog košarkaša u svojoj rotaciji.

Hauard se povredio na devet i po minuta do kraja susreta, kada je u borbi za loptu, na njegovu nogu pao Mekdanijels. 

Igrač je uz bolnu grimasu napustio parket i ukoliko je povreda ozbiljnije prirode, možemo očekivati povratak Ajzee Tomasa, koji je sa 42 poena u porazu Denverove filijale u G ligi protiv Fort Fejna (131:127), dokazao Melounu da još uvek nije za "staro gvožđe".
 

 

Podsetimo, zbog povreda u Nagetsima ne igraju Pi-Džej Dožir, Džamajkl Grin, Džamal Marej i Majkl Porter Džunior, dok je Ostin Rivers odsutan zbog koronavirus protokola.

To je ostavilo danak na ekipu iz Kolorada, koja trenutno zauzima osmo mesto Zapada sa polovičnim učinkom od po 14 pobeda i poraza.

Komentari (0)

Sport