Košarka

Radonjić pred Olimpijakos: Daleko od smo od prave forme

Komentari

Autor: Tanjug

26/01/2022

-

14:08

Radonjić pred Olimpijakos: Daleko od smo od prave forme
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crveno-beli su danas otputovali preko Ciriha za Atinu, gde ih sutra od 20.00 časova očekuje meč 23. kola Evrolige protiv Olimpijakosa.

Poraz od Asvela i tesna pobeda nad Olimpijom dali su treneru Dejanu Radonjiću određene smernice šta bi bilo potrebno popraviti posle tronedeljnog neigranja zbog koronavirusa.

„Posle dva meča koja smo imali, boravka u Francuskoj i Sloveniji, idemo u Atinu. Nismo igrali dobro protiv Asvela i napravili smo mnogo grešaka, atipičnih za nas. U ovom trenutku mi nemamo tu energiju i nismo na tom nivou na kojem smo bili i na kojem želimo ponovo da budemo“, rekao je Radonjić.

Za bolje stvari treba više treninga, vremena i utakmica, smatra trener crveno-belih.

"Raspored je takav da prostora za to nema, videćemo koliko će nam vremena biti potrebno da dođemo do tog nekog nivoa. Generalno je utisak da nismo na nivou na kojem smo bili i eto da budem precizniji – daleko smo od toga“.

Olimpijakos je favorit iako je izgubio poslednja dva meča protiv Fenerbahčea i Makabija.

„O Olimpijakosu možemo da pričamo samo u superlativu. Odličan tim, igraju izvanredno, imaju dosta razloga da se nadaju pozitivnom rezultatu ove godine, da odu do završnice u Evroligi. Kao što sam rekao, mi smo primorani da razmišljamo samo o sebi, odnosno kako da prevaziđemo sve ovo na što bezbolniji način“, smatra Radonjić.

Zvezda je do sada četiri puta igrala u Evroligu u Pireju i nikad nije uspevala da trijumfuje. Bilans u evroligi je 7:4 u korist crveno-belih iz Atine.

Komentari (0)

Sport