Košarka

Zvezda protiv Olimpijakosa u Pireju: Biće mnogo teško, Atinjani bez poraza na svom terenu

Komentari

Autor: Euronews

27/01/2022

-

12:08

Zvezda protiv Olimpijakosa u Pireju: Biće mnogo teško, Atinjani bez poraza na svom terenu
Zvezda protiv Olimpijakosa u Pireju: Biće mnogo teško, Atinjani bez poraza na svom terenu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde mts odigraće večeras (20h) novi evroligaški eč, ovoga puta u Atini protiv Olimpijakosa, koji ina domaćem terenu ima perfektan skor od svih deset pobeda.

Crveno-beli su u Grčku optutovali direktno iz Ljubljane, gde su savladali Cedevitu Olimpiju u dramatičnoj završnici, a evidentno je da se zgusnut raspored i nekoliko teškim utakmica koje su iza tima trenera Dejana Radonjića i te kako ostavio traga na svežinu ekipe.

„Raspored je takav kakav jeste. Olimpijakosu možemo da pričamo samo u superlativu. Odličan tim, igraju izvanredno, imaju dosta razloga da se nadaju pozitivnom rezultatu ove godine, da odu do završnice u Evroligi. Kao što sam rekao, mi smo primorani da razmišljamo samo o sebi, odnosno kako da prevaziđemo sve ovo na što bezbolniji način", kaže treer Dejan radonjić dok Nikoal Ivanović dodaje:

"Znamo šta nas čeka u Pireju, ono što je zaista bitno jeste da se što pre vratimo u ritam i podignemo kvalitet. Nisam siguran da li ćemo pobediti Olimpijaksao, ali se nadam da ćemo dati sve od sebe i odigrati jednu dobru utakmicu“.

Trenutni skor Olimpijakosa je 12-7, crveno beli su na 7-12, a ovo će biti 11.meč dva kluba trenutni skor je 7-3 za klub iz Pireja.

Ekipa Crvene zvezde vraća se u petak u Beograd, već u nedelju sledi meč sa Mornarom, a tokom naredne nedelje i duplo kolo Evrolige i mečevi sa Armanijem (utorak) i Monakom (četvrtak) u Beogradu.

Komentari (0)

Sport