Košarka

Partizan gostuje u Novom Mestu: Prilika da se zaleče rane iz Evrokupa

Komentari

Autor: Euronews

28/01/2022

-

11:27

Partizan gostuje u Novom Mestu: Prilika da se zaleče rane iz Evrokupa
Partizan - Copyright AdmiralBet ABA liga/Split/Ivica Cavka

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana večeras (17, TV Arena 2 Premium) imaju priliku da u utakmici protiv Krke u okviru 18. kola AdmiralBet Aba lige poprave utisak nakon jako lošeg izdanja u Ankari protiv ekipe Turk telekoma u okviru Evrokupa.

Crno-beli su, nema tu sumnje, kvalitetniji tim od slovenačkog predstavnika i sve osim njihove pobede bilo bi veliko iznenađenje, tim pre ukoliko se zna da su u prvom ovosezonskom međusobnom duelu zabeležili ubedljivu pobedu 92:45.

Ipak, centar crno-belih Alen Smailagić poziva na oprez uoči večerašnjeg duela:

"Krka igra veoma dobro na domaćem terenu i nikome u ligi nije bilo lako da ih tamo pobedi. Igraju čvrsto u odbrani, dok im se u napadu puno toga vrti oko iskusnog Stipčevića. Verujem da će nam biti daleko teže nego u toj prvoj utakmici koju smo igrali u Beogradu. Mi ćemo uraditi sve da se što bolje pripremimo za utakmicu i da večeras na terenu damo maksimum", istakao je Smailagić, dok je Leon Streger iz Krke istakao:

"Partizan je odličan tim, jedna od najboljih u AdmiralBet Aba ligi. Kao i u Evrokupu gde je u vrhu svoje grupe- Na kupi imaju odličnog trenera, koji je postavio sistem, ali daleko od toga da ćemo mi da se predamo. Borićemo se koliko možemo i verujem da ćemo imati podršku sa tribina".

Komentari (0)

Sport