Košarka

Nema odmora za košarkaše Zvezde: Večeras u "Pionir" stiže Monako

Komentari

Autor: Tanjug

03/02/2022

-

09:55

Nema odmora za košarkaše Zvezde: Večeras u "Pionir" stiže Monako
KK Crvena zvezda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Utakmica protiv Olimpije bila je fizički jako zahtevna. Rival je pokazao zašto ima razlog da očekuje i više nego prošle sezone kada je stigao do Fajnal fora. Bila je velika borba 40 minuta i kratak je period za potpuno regeneraciju, a sada je na redu duel protiv Monaka, koji je po rečima trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića još jedan atletski izuzetno jak tim.

Večerašnji duel u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se od 19.00 časova, a crveno-beli veruju da mogu da se oporave i prikažu bolju igru nego što su to učinili pre dva dana protiv italijanskog predstavnika.

"Očekuje nas tim koji ima individualce koji su sposobni da sami dobiju utakmicu. Jedan od najboljih igrača u Evroligi godinama je Džejms, tu su Montejunas, Bejkon, Anđušić… U dobroj su formi i bez ikakve dileme čeka nas težak zadatak", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezdin plejmejker Nikola Ivanović istakao je da je umor "standardno stanje ekipe".

"Ono što je dobra stvar, kada dođe poraz, a igramo duplo kolo je to što brzo imamo šansu da se iskupimo i nadamo se da ćemo uraditi već protiv Monaka. Francuski tim igra izuzetno jako i agresivno, čvrsta u odbrani, u napadu imaju ogroman kvalitet, puno igrača koji mogu da "izmisle" koš i urade dobre stvari na terenu. Moramo da odigramo kao što znamo, dakle u odbrani kao protiv Armanija, ali da u napadu pronalazimo bolja rešenja", rekao je Ivanović.

Utakmica između Zvezde i Monaka igra se večeras od 19 sati.

Komentari (0)

Sport