Košarka

Vladimir Jovanović: Kup Radivoja Koraća dolazi u nezgodnom trenutku za nas

Komentari

Autor: Euronews

16/02/2022

-

17:40 >> 17:46

Vladimir Jovanović: Kup Radivoja Koraća dolazi u nezgodnom trenutku za nas
Vladimir Jovanović: Kup Radivoja Koraća dolazi u nezgodnom trenutku za nas - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Mege sutra od 21 čas igraju četvrtfinalni meč Kupa Radivoja Koraća u Nišu protiv Zlatibora (Arena Sport 2). 

Trener beogradske ekipe Vladimir Jovanović istakao je da najmasovnije takmičenje u Srbiji dolazi u nezgodnom trenutku, ali da će bez obzira na sve, dati sve od sebe da se pokažu u pravom svetlu.

"Kup je najmasovnije takmičenje, ali za osam ekipa koja se pojave tamo, pored toga što je lepo, jako je i zahtevno. Kup nam ne dolazi u najboljem trenutku, pre svega zato što smo izašli iz mini serije regularnih i zaostalih utakmica ABA liga, kada smo za sedam dana odigrali tri meča. To je bio prevelik napor i posle dva dana spremanja u Beogradu, sada u Nišu igramo utakmicu u četvrtfinalu. Bez obzira na to, pokušaćemo što bolje da se spremimo" - rekao je Jovanović za klupski sajt i dodao:

"Izuzetno poštujem tim Zlatibora, opština Čajetina mnogo ulaže poslednjih nekoliko godina u košarku i to se vidi i po zapaženim rezultatima u KLS. Ekipa je sastavljena od iskusnih srpskih igrača, koji su prethodno igrali ABA ligu i u inostranstvu. Sve to zahteva od nas maksimalnu koncentraciju i spremnost da se utakmica odigra na najvišem energetskom nivou."

Sve utakmice Kupa Radivoja Koraća možete pratiti na kanalima TV Arene sport.

Komentari (0)

Sport