Košarka

Radonjić pred meč sa Megom: Pokušaćemo da iskontrolišemo njihov kvalitet

Komentari

Autor: 24sedam

08/06/2021

-

17:23

Radonjić pred meč sa Megom: Pokušaćemo da iskontrolišemo njihov kvalitet
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda se sastaje sa ekipom Mege u finalu plej-ofa košarkaške Superlige. Prvi meč odigraće se u sredu u 20 časova gde će crveno-beli imati prednost domaćeg terena.

Zvezda i Mega igrali su u finalima Kupa Radivoja Koraća i ABA lige, ali nikad u Superligi. Crveno-beli imaju velikih problema sa povredama, Kori Volden neće igrati, Džordan Lojd je neizvestan, a već su osvojili i Jadransku ligu i obezbedili Evroligu naredne sezone. Ipak, ne sumnja se da će obe ekipe igrati maksimalno, iako se radi o trofeju koji ne donosi ništa osim prestiža.

''Ekipa Mege je imala odličnu sezonu, i ove godine pojavili su se mladi i talentovani igrači predvođeni iskusnim Tepićem. Uz dobru sezonu imali su i dobar rezultat, u međuvremenu su i pojačali tim za plej-of sa Milosavljevićem, Simanićem i Novakom, što dovoljno govori i pokazatelj je njihove ambicije u plej-ofu Superlige. Pokušaćemo da imamo veći kontinuitet dobre igre i da iskontrolišemo njihov kvalitet'' rekao je trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

Drugi meč je zakazan za petak, takođe od 20 sati, dok bi se eventualni treći meč igrao u nedelju.

Komentari (0)

Sport