Košarka

Nikada ne bih igrao protiv Srbije: Obradović otkrio zašto ne bi preuzeo neku reprezentaciju

Komentari

Autor: Euronews

01/03/2022

-

12:12

Nikada ne bih igrao protiv Srbije: Obradović otkrio zašto ne bi preuzeo neku reprezentaciju
Željko Obradović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Partizana Željko Obradović obećao je sebi da nikada neće voditi nijednu nacionalnu selekciju osim Srbije, jer ne želi da dođe u situaciju da mora da igra protiv "orlova".

Ovo je u opširnom intervju za hrvatski Index otkrio upravo trener Partizana odgovarajući na pitanje da li bi zbog svog velikog prijatelja Dina Rađe pristao da vodi selekciju Hrvatske.

"Za Dina bih uradio mnoge stvari, jer je on moj veliki prijatelj, ali to ne. Nije tu reč samo o Hrvatskoj, već ne bih mogao da radim ni u jednoj drugoj reprezentaciji", rekao je Obradović i pojasnio:

"Kada sam završio sa reprezentacijom svoje zemlje rekao sam da nijednu drugu reprezentaciju ne bih mogao da treniram. Ne bih mogao sebe da dovedem u situaciju da vodim neku drugu reprezentaciju protiv moje zemlje. Imao sam mnogo ponuda i sve sam ih odbio iz istog razloga. Jedini razlog je bio taj".

Trener Partizana je u razgovoru za ovaj portal pričao i o razlozima neuspeha hrvatske reprezentacije, odnosu navijača Partizana prema košarci, Toniju Kukoču, Krešimiru Ćosiću i mnogim drugim temama.

Komentari (0)

Sport