Košarka

Košarkaši Zvezde dočekuju Real u Evroligi: Uz huk sa trinbina iskoristiti krizu Madriđana

Komentari

Autor: Tanjug

08/03/2022

-

11:02

Košarkaši Zvezde dočekuju Real u Evroligi: Uz huk sa trinbina iskoristiti krizu Madriđana
Ognjen Dobrić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati dočekuju Real Madrid u hali "Aleksandar Nikolić" u zaostaloj utakmici 20. kola Evrolige.

"Real je jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga. Ogroman kvalitet ekipe Reala i ogromno iskustvo. Mi ćemo se truditi da pred našim navijačima, očekujem značajnu podršku, jer ona može da nam podigne intenzitet i kvalitet igre i izvuče iz nas ono što nam nedostaje, a vrlo je važno u ovoj velikoj fizičkoj potrošnji. Nije jednostavno, posebno taj mentalni aspekt i potrošnja, imamo veliki broj utakmica, sada smo u periodu koji je možda i najteži i koji zahteva dodatni oprez kako se ne bi dogodilo još nešto kao prozivod teškog rasporeda”, rekao je trener Crvena zvezde Dejan Radonjić.

 

 

Real Madrid je u velikoj krizi, izgubio je šest od poslednjih devet mečeva u svim takmičenjima, četiri uzastopna poraza u Edesa ligi kod kuće su istorijski negativan skor, pa mediji govore da bi i čuveni trener Laso dobiti otkaz ako bude poražen u Beogradu i protiv Armanija u četvrtak.

Košarkaš Zvezda Ognjen Dobrić kaže da će podrška publike biti značajna u ovom duelu.

"Svi znamo o kojoj se ekipi radi i kakav kvalitet poseduju. Ipak igramo pred našom publikom i imaćemo vetar u leđa. Želimo da odigramo jednu dobru utakmicu i nadam se dobrom rezultatu. Loša serija Reala može da bude otežavajuću okolnost jer ekipa zna da se mobiliše i odreaguje i odigra dobru utakmicu , ali sve zavisi od nas, moramo da se oporavimo i pripremimo što bolje za ovo što nas čeka“, rekao je Dobrić.

Zvezdu već u četvrtak očekuje novi meč u Evroligi protiv Makabija, dok Madriđani dočekuju Armani.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport