Košarka

Ðoković sezonu na šljaci otvara u Monte Karlu početkom aprila

Komentari

Autor: Tanjug

11/03/2022

-

12:32

Ðoković sezonu na šljaci otvara u Monte Karlu početkom aprila
Tanjug/AP/Kamran Jebreili - Copyright Tanjug/AP/Kamran Jebreili

veličina teksta

Aa Aa

Srpski teniser Novak Ðoković igraće na Mastersu u Monte Karlu, saopšteno je na njegovom zvaničnom sajtu.

Turnir je na programu od 10. do 17. aprila i biće drugi ove godine za Ðokovića, koji je prošlog meseca izgubio u četvrtfinalu turnira u Dubaiju od Jiržija Veselog.

"Novak će sezonu na zemljanoj podlozi otvoriti u Monte Karlu, na Mastersu koji je osvajao 2013. i 2015. godine. Prošle godine srpski teniser je takmičenje završio u trećem kolu porazom od Danijela Evansa", navodi se na zvaničnom sajtu Novaka Ðokovića.

U Monako, u kom Ðoković živi, dozvoljava se ulazak strancima sa potvrdom da su preležali korona virus u poslednjih šest meseci, a Ðoković je u decembru drugi put bio pozitivan na kovid.

Francuska je popustila ograničenja vezana za korona virus, a potvrde o vakcinaciji više neće biti obavezne od 14. marta, pa će tako Ðoković moći da brani i titulu na Rolan Garosu, koji se igra u maju.

Srpski as neće učestvovati na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, zbog kovid protokola on ne može da otputuje u SAD, pa će imati vremena da se spremi za predstojeće tunrinre na zemljanoj podlozi.

Đoković se trenutno nalazi u Beogradu, a slobodno vreme juče je iskoristio da poseti duel Crvene zvezde i Makabija u hali "Aleksandar Nikolić". 

Komentari (0)

Sport