Košarka

Radonjić i Simonović pred put u Barselonu: Daćemo sve od sebe da budemo konkurentni najboljoj ekipi u Evropi

Komentari

Autor: Tanjug

17/03/2022

-

13:22

Radonjić i Simonović pred put u Barselonu: Daćemo sve od sebe da budemo konkurentni najboljoj ekipi u Evropi
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde igraju u petak od 21 čas utakmicu 30. kola Evrolige protiv Barselone u "Blaugrani".

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da će duel sa Barselonom biti veoma zahtevan.

"Posle napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo i uradimo stvari koje su nam bile potrebne. Nastavljamo sa utakmicama u Evroligi, igramo protiv Barselone. To je lider na tabeli i po svemu što je pokazala do sada u sezoni, najozbiljniji je kandidat za prvaka Evrope", rekao je Radonjić.

Zvezda je u seriji od četiri pobede u takmičenju, trenutno imaju učinak od 11 pobeda i 12 poraza, dok su Katalonci vodeći sa skorom 18-5.

"Znamo da nas čeka zahtevan meč i da moramo biti i odbrambeno i napadački spremni da odgovorimo zahtevima. To je atletski izuzetna ekipa, sa mnogo mogućnosti u oba pravca. Težak meč za nas, ali trudićemo se da odigramo najbolje moguće u ovom trenutku. Idemo na put bez Ostina Holinsa, a svi koji su tu, daće sve do sebe da budemo konkurentni Barseloni", dodao je crnogorski stručnjak.

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da ih čeka težak meč protiv Barselone u Evroligi.

"Po mom mišljenju, gostujemo najboljoj ekipi u Evroligi, oni to pokazuju tokom čitave godine. Fenomenalni roster, trener, njihove ambicije su najviše, da osvoje Evroligu. Tako se ponašaju, vode klub i tim. Neće biti nimalo lako", rekao je Simonović pred polazak za Španiju.

Komentari (0)

Sport