Košarka

Radonjić zadovoljan pobedom nad Cibonom: Veoma bitan trijumf za nas

Komentari

Autor: Euronews

21/03/2022

-

23:00

Radonjić zadovoljan pobedom nad Cibonom: Veoma bitan trijumf za nas
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde su večeras slavili na gostovanju ekipi Cibone u Zagrebu sa 78:74.

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić, izneo je svoje utiske nakon ove veoma bitne pobede:

''U našem ritmu i trenutnoj situaciji izuzetno značajna pobeda. Jako teško gostovanje. Cibona je u dobrom ritmu, jako dobro igra, mlada je i talentovana ekipa, veoma motivisana. Mi smo putovali iz Barselone, pa smo juče opet bili na putu. Uz to smo značajno oslabljeni, jako bitni igrači su van stroja. Adaptiramo se na tu situaciju, vidi se i da smo umorni", rekao je Radonjić, pa dodao:

"Utakmica je bila interesantna. Bilo je perioda kada smo dobro igrali, kada je Cibona igrala jako dobro, u naletu. Uspeli smo posle serije 16:0 nekako da se vratimo i na kraju dođemo do boljeg rezultata nego u prvom delu. Nastavak jako slab, Cibona odlična. Tražili smo rešenja, kako da budemo dovoljno dobri u oba pravca tokom poslednje četvrtine. U jednom trenutku je bilo dobro, pa opet pad. Mislim ipak da smo u poslednjih par minuta bili dosta dobri u odbrani i napadu".

Potom se osvrnuo na partije Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića:

''U trenucima kada nam je bilo bitno da dođemo do nekih rešenja koja su bila potrebna uspeli smo preko Mitrovića da napravimo neke stvari, a u drugom delu poslednje četvrtine posebno dobru rolu odradio je i Ivanović. Odbrambeno smo bolje odreagovali, bili čvršći, sa boljom koncentracijom. Tražili smo rešenja i uspeli".

Komentari (0)

Sport