Košarka

Obradović o povratku u Partizan: To je klub koji volim, ali nismo pregovarali

Komentari

Autor: Euronews

10/06/2021

-

21:51

Obradović o povratku u Partizan: To je klub koji volim, ali nismo pregovarali
Željko Obradović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Trofejni srpski trener, Željko Obradović, već godinu dana je bez angažmana, od kako je napustio klupu turskog Fenerbahčea. O tome gde će nastaviti karijeru priča se već neko vreme, a sada se povodom toga oglasio i stručnjak iz Čačka.

Navijači Partizana nadaju se da bi u sledećoj sezoni mogao da preuzme tim iz Humske, a Obradović je sada progovorio na tu temu za N1.

„Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Stekao mnogobrojne prijatelje. Ljudi će uvek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo“, izjavio je "Žoc" i dodao:

„Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čoveka koji je zadužen za to, on mi donese informaciju o klubu. Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana nešto više“, zaključio je Čačanin.

Željko Obradović je najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke. Šampion Starog kontinenta bio je čak devet puta, po jednom sa Partizanom, Huventudom, Real Madridom i Fenerbahčeom, dok se sa atinskim Panatinaikosom čak pet puta "popeo" na krov Evrope.

Komentari (0)

Sport